Akademisk medarbejder til at arbejde med fødevarer og foder i Foder- og Fødevaresikkerhed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre sikre rammerne for foder- og fødevarevirksomhederne i Danmark, udvikling af kontrol, fødevaresikkerhed og hygiejne? Så har vi brug for dig.

Om stillingen
Stillingen er i Hygiejnesektionen i Fødevarestyrelsens kontor for Foder- og Fødevaresikkerhed. Vi har vi fokus på bl.a. faglighed, troværdighed og bæredygtighed og brug af data som grundlag for vores arbejde.

Du vil komme til at indgå i flere tværfaglige teams sammen med bl.a. dyrlæger, biologer, jurister og agronomer, som i fællesskab løser enhedens opgaver. Du bliver som udgangspunkt placeret i den sektion i kontoret, som arbejder med hygiejne i foder- og fødevarevirksomheder og med animalske biprodukter.

Du vil skulle arbejde med rammerne for registrering og godkendelse af virksomheder, og de generelle rammer for kontrol og kontroludvikling. Du vil også skulle være fast koordinater på tværgående opgaver som eksempelvis spørgeskemaer, afrapporteringer o.l.

Afhængig af dine kompetencer og din erfaring, vil du blive tovholder på et eller flere mere specifikke områder. Der ud over vil der være gode muligheder for generelt at arbejde med hygiejneproblemstillinger for fødevarevirksomheder og gerne i forhold til de animalske fødevarer.

Du vil også skulle være med til at udarbejdelse værktøjer til vores kontrollører og kunder, eksempelvis i form af vejledninger, undervisning og materiale til hjemmeside. Du vil skulle bidrage til minister- og departementsbetjening, kontakt til brancheorganisationer, bevarelse af henvendelser fra borgere og bidrag til internationalt samarbejde.

I Foder- og Fødevaresikkerhed er vi cirka 45 medarbejdere. Fagligt er vi opdelt i to sektioner – hygiejnesektionen samt mikro-zoonosese- og fødevareberedskabsenheden.

Om dig
Vi ser gerne, at
- Du har relevant akademisk uddannelse, der giver solid viden om fødevare- og fodersikkerhed – det kan være som dyrlæge, fødevareingeniør, levnedsmiddelkandidat eller lignende.
- Du har et par års erfaring fra fødevareområdet og gerne med erfaring fra kontrol og/eller kontrolopbygning.
- Du kommer med positiv energi, er initiativrig og nysgerrig og kan arbejde både selvstændigt og i teams.
- Du kan formulere dig klart og præcist – både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
- Du kan skabe overblik over komplekse problemstillinger ved at arbejde analytisk og resultatorienteret.
- Du skaber god energi og fremdrift i samarbejd med andre og trives i et af og til højt arbejdstempo, hvor fokus skifter og du kan se sager fra flere vinkler.
- Du kan få inspiration fra forskellige faggrupper og hele organisationen, og du har mod på at lære nyt.

Hvornår skal du starte
Vi vil gerne have, at du tiltræder hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes og aflønnes efter den gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 16. februar 2024.

Hvis du vil vide mere
Er du velkommen til at ringe til sektionsleder for hygiejnegruppen Ulrich Pinstrup 72 27 67 13 eller tjekke vores hjemmeside www.fvst.dk.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fødevarestyrelsen, Glostrup, Stationsparken, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5985506

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet