Kulinarisk kollega med erfaring inden for bæredygtighed, søges til centralkøkkenet på Rigshospitalet Glostrup.
Rigshospitalet Glostrup søger en stærk kulinarisk profil, til det varme køkken, der har lyst til at bringe sin faglighed i spil, til gavn for vores psykiatriske patienter i Region Hovedstaden.
Dine opgaver vil hovedsageligt være i det varme køkken. Du vil indgå i et produktivt team, hvor der produceres i store gryder, Kip pander og ovne. God kommunikation internt og med øvrige teams, er en nødvendighed, da alle køkkenets teams arbejder fagfagligt og tværfagligt og dermed er afhængige af hinanden.
- Vil du være med til at gøre en reel forskel for Region Hovedstadens psykiatriske patienter – vil du strække dig langt for, at patienterne får veltillavet og smagfuld mad, hver dag?
- Har du en høj kulinarisk overligger, som du tør udfordre i et af landets største køkkener?
- Brænder du for økologi og bæredygtighed samt mad lavet fra bunden af friske råvarer?
- Er du som menneske åben, tillidsfuld og imødekommende over for kollegaer og samarbejdspartnere?
- Har du lyst til – og mod på – at træde ind i en organisation i udvikling og forandring?
- Kan du se dig selv på en mangfoldig arbejdsplads, hvor der skal være plads til alle, og hvor et godt og sundt arbejdsmiljø har højeste prioritet?
Rigshospitalet Glostrups centralkøkken har ansvaret for at lave velsmagende og målrettet mad til ca. 1300 psykiatriske patienter. Det er en stor, vigtig og kompleks opgave. Med vores mad er vi med til at skabe fundamentet for, at patienterne har lyst til at spise – derfor skal vi både lave mad patienterne har lyst til at spise, og samtidig dækker deres ernæringsmæssige behov, som hovedsagelig er normalkost.
Vi arbejder målrettet på at basere vores produktion på økologiske og bæredygtige fødevarer. Her er vi godt på vej – men endnu ikke i mål.
I køkkenets produktion er vi ca. 38 kollegaer med forskellige uddannelsesbaggrunde. Som vores nye kollega er du med til at sikre at maden smager dejligt og vores patienter får det de bestiller. Du vil skulle indgå i et tværfagligt samarbejde med alle funktioner i køkkenet. Du får et betydeligt ansvar, og en vigtig rolle i at sikre madens kulinariske kvalitet.
Om Enhed for Mad og Drikke (EMD)
EMD har i alt 280 medarbejdere fordelt på 2 matrikler: Rigshospitalet Blegdamsvej og Rigshospitalet Glostrup. Vores medarbejdergruppe spænder bredt – fra elever, ernæringsassistenter, slagtere, bagere, kokke til administrative medarbejdere.
I EMD lægger vi vægt på professionalisme i vores opgaveløsning og på at være en åben og imødekommende samarbejdspartner. Vi stræber efter at være i front, når det gælder kvalitet, nytænkning og effektivisering – uden at gå på kompromis med medarbejdertrivsel.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. august eller snarest muligt efter aftale.
Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem kl. 06.36 – 14 eller 07.36 og 15.00, med weekendvagt hver 6. weekend. Du bliver en del af en fleksibel hverdag, hvor produktionen og patienternes behov sætter rytmen.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst og dine kvalifikationer.
Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Dorthe Dybro på tlf. 29792091 eller på email: dorthe.dybro@regionh.dk
Ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse sendes via linket i opslaget.
Ansøgningsfrist: senest 20. juni 2025.
Samtaler afholdes løbende og senest i uge 26, 2025
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde morgenarbejde weekendarbejde
-Arbejdsgiver:
Glostrup Hospital, Nordre Ringvej, 2600 Glostrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-06-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/a9ffe2ca-6c31-46ef-b5b6-60c074ed83f8