BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du bidrage til den bæredygtige dagsorden inden for mad og måltider? Har du både evnerne og lysten til proaktivt og udadvendt samarbejde med vores interessenter om sundhed og bæredygtighed? Så er du måske vores nye kollega.
I Fødevarestyrelsens afdeling for Bæredygtig Mad og Sundhed arbejder vi for sundere og mere bæredygtige måltider til danskerne. I praksis betyder det, at vi understøtter den grønne omstilling i de professionelle køkkener gennem netværk, udvikling af materialer, udbredelse af viden f.eks. igennem afholdelse af webinarer og i kraft af fælles projekter i partnerskaber. Vi har f.eks. omsat De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima til redskaber for de professionelle køkkener der viser, hvordan omstillingen kan gribes an i praksis. Du vil få ansvaret for kontakt til de personer, som arbejder i de professionelle køkkener og personer, som arbejder med de professionelle køkkener i forskellige organisationer og virksomheder, så vi både får udbredt vores arbejde og samtidig bliver klogere på de udfordringer, som køkkenerne står i. Ud over arbejdet med professionelle køkkener vil du også blive involveret i afdelingens øvrige virke og f.eks. indgå i ad hoc projektgrupper samt afdelingens øvrige arbejde.
Hvem er du?
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring betyder ikke så meget. Du har sandsynligvis beskæftiget dig med sundhed, klima eller bæredygtighed på uddannelse, arbejde eller i din fritid. Det kan også være, at du har erfaring fra eller indsigt i professionelle køkkener. Du er vant til at tage ansvar og sikre fremdrift, du kan arbejde strategisk ift. interessenterne og så er du god til at facilitere og motivere. Du befinder dig godt med at holde oplæg og være opsøgende i dit arbejde. Dertil er du interesseret i at lære, hvordan man arbejder i en politisk styret organisation. Og da vi selv er både dygtige og gode til at arbejde sammen, regner vi med, at du også trives med at arbejde i teams.
Hvem er vi?
Vi er en afdeling med +20 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder indenfor ernæring, mad og måltider, kommunikation, projektledelse og markedsføring. Vi arbejder med en bred vifte af tiltag, der skal hjælpe danskerne med at spise sundere og mere klimavenligt. Fælles for os alle er, at vi motiveres og begejstres af den gode sag og et stærkt teamarbejde. Vi arbejder ud fra et solidt forskningsbaseret fundament og skal både fokusere på sundhed, bæredygtighed og klima. Du vil blive en del af en afdeling med god stemning og højt til loftet. Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du selv har medindflydelse på din arbejdsuge og fleksibilitet ift. hjemmearbejde og mødetider i vores hovedkontor i Glostrup, tæt på S-togsstationen.
Hvornår skal du starte?
Vi har brug for dig senest fra den 1. juni 2024.
Første samtale afholdes d. 17. april og anden samtale d. 22. april 2024.
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst for akademikere i staten og med indplacering som fuldmægtig. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge).
Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Simon Rask på tlf. 72275270 eller simra@fvst.dk for nærmere oplysninger om stillingen.
Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 7. april 2024.
Læs mere om Fødevarestyrelsen og vores arbejde på www.fvst.dk og altomkost.dk
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Stationsparken, 2600 Glostrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 07-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6014948