Data Scientist med interesse for analyser og efterforskning af konkurrence- og forbrugerforhold

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så bliv Data Scientist i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 300 engagerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel.

ARBEJDSOPGAVER

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder vi for velfungerende markeder og håndhæver konkurrenceloven. Styrelsen opsporer og griber ind over for overtrædelser af konkurrenceloven, eksempelvis ulovlige karteller eller store virksomheder, fx digitale platforme, der misbruger deres dominerende stilling til at presse mindre konkurrenter ud af markedet. Vi vurderer større fusioner og laver analyser af konkurrencen på konkrete markeder. Vores analytiske arbejde er dataunderbygget og har reel effekt for det danske samfund og den enkelte forbruger.

Vi søger en kollega, der har gode programmeringsevner, er idérig og analytisk skarp. Du bliver en del af et stærkt tværfagligt team med især økonomer og jurister, hvor du har fokus på at udvikle metoder til at inddrage nye datakilder og algoritmer i styrelsens håndhævelses- og analysearbejde.

Du skal blandt andet:

  • Programmere værktøjer, der kan effektivisere og forny styrelsens efterforsknings- og analysemetoder. Det kan fx være metoder til at afsløre konkurrencebegrænsende algoritmer eller finde bevismateriale i data sikret under kontrolundersøgelser.
  • Komme med idéer til samt designe og foretage analyser i forhold til at bevise overtrædelser af konkurrenceloven samt belyse konkurrence- og forbrugerforhold, fx ved brug af machine learning.
  • Indgå i et samarbejde med de øvrige data scientists i styrelsen om opgaverne samt træne styrelsens øvrige medarbejdere i at benytte de udviklede værktøjer.
Du kan se nogle af de analyser, som styrelsens data scientists har bidraget til her

DU

Du er begejstret for data og programmering. Du er selvstændig, initiativrig og nysgerrig og motiveres af at sætte dit præg på, hvordan styrelsens arbejde kommer til at udforme sig i fremtiden. Du kan lide at samarbejde og tage input ind fra andre kompetencer end din egen, og du har gode formidlingsevner, da du ofte vil skulle ”oversætte” dit arbejde, så det kan integreres i styrelsens øvrige arbejde. Du motiveres af en stejl læringskurve.

Du har afsluttet en relevant uddannelse (fx data scientist, datalog, matematiker eller fysiker) og/eller har opbygget erfaring fra tidligere stillinger.

Det vil være en fordel, hvis dine faglige kvalifikationer omfatter dele af følgende:

  • Erfaring med programmering i Python og evt. Ruby. Erfaring med SQL og Cypher er også relevant.
  • Erfaring med at hente og behandle strukturerede og ustrukturerede data, herunder erfaring med at bruge API'er, webscraping med Selenium, BeautifulSoup og requests, evt. Snscrape og lignende OSINT-værktøjer.
  • Erfaring med machine learning fra f.eks. en privat virksomhed, en offentlig myndighed eller en forskningsinstitution, og gerne erfaring med NLP.
  • Kendskab til analyse og visualisering af data.
  • Kendskab til MacOSX og/eller Linux, samt brug af kommandolinjeværktøjer.
Til orientering omfatter vores nuværende stack følgende:

Python, Ruby, Keras/Tensorflow, Word2Vec/Gensim, SpaCy, Py2Neo, Selenium, BeautifulSoup, Streamlit, Dash, Git, Neo4J og Docker.

Som myndighed går vi på kontrolundersøgelse hos virksomheder, hvis vi har mistanke om brud på konkurrenceloven. Her datasikrer vi både fysiske devices og kommunikation fra cloud-tjenester. Du vil blive tilbudt at deltage i kontrolundersøgelserne - og datasikring, som vi nok skal oplære dig i.

Erfaring fra lignende job er en fordel men ingen betingelse. Du behøver ikke at have erfaring med konkurrenceøkonomi eller konkurrencejura, men du skal have interesse for at arbejde inden for rammerne heraf.

VI

Vi arbejder for velfungerende markeder overalt i samfundet. Vores opgaver er krævende og komplekse, og din indsats får betydning for både store og små virksomheder og den enkelte forbruger. Vi ved rigtig meget om konkurrenceøkonomi og konkurrencejura, og er dygtige til at indhente og behandle struktureret data.

Vores hverdag er præget af humor og en positiv og professionel tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

Du vil blive ansat i vores konkurrencecenter for TECH, som bl.a. har fokus på konkurrencen på digitale platforme og i den finansielle sektor. Centeret består af ca. 25 medarbejdere, der primært er jurister og økonomer, men du vil jævnligt skulle arbejde sammen med styrelsens øvrige centre og medarbejdere, herunder styrelsens andre data scientists. Som data scientist vil du også have mulighed for at samarbejde med andre styrelser, både i Danmark og resten af Europa.

Du kan få flere oplysninger om stillingen hos Kontorchef Ann Sofie Vrang, 41 71 50 16 / asj@kfst.dk eller Kontorchef Stefan Kobbernagel, 41 71 51 90 / stko@kfst.dk.

Klik her for at læse mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder.

GENERELT

Din ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst.

Er du interesseret, så send en ansøgning via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk/service-menu/job/ledige-stillinger. Din ansøgning med CV,

Eksamensbeviser, karakterudskrifter og referencer skal være modtaget senest den 30. august 2023. Samtaler forventes at afholdt i uge 37.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170614&DepartmentId=6208&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5873685

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet