BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Da vi udvider Grib København, søger vi fire fagligt stærke tovholder til en forebyggende og læringsorienteret indsats for mennesker, der søger hjælp indenfor det socialpsykiatriske område. Den lovgivningsmæssige ramme er § 82 a, b og d i serviceloven.
Med dig om bord er vi 12 medarbejdere med forskellig uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund.
Hvad går jobbet ud på?
Vores kerneopgave er at tilrettelægge individuelle skræddersyede forløb, hvor deltagere både får relevant personlig støtte og kendskab til Københavns forskelligartede muligheder for aktiviteter, læring og fællesskaber. Målet for indsatsen er at fremme deltagerens mulighed for at leve et meningsfuldt og bæredygtigt liv sammen med andre. I Grib København hedder borgerne deltagere, fordi den enkelte altid er aktiv deltager og medbestemmende i egen proces.
Stillingerne er op til 37 timer/uge i dagtimerne i hverdagene. I stillingen vil du være tovholder for 11-14 deltagere.
Arbejdets kerneområder er følgende
Dialog og rammesætning
- Du skal kunne arbejde dialogorienteret og møde, se, høre og forstå et andet menneske der, hvor vedkommende er lige nu. De deltagere, vi hjælper, er ofte midt i en forandringsproces. Dit bidrag heri er vigtigt, og som tovholder hjælper du først med at prioritere og udvikle udvalgte områder af deltagerens liv, og herefter arbejder I sammen mod målet. Du vil derfor være omdrejningspunktet for at tilrettelægge, udføre og koordinere indsatsen i samarbejde med deltagere, kolleger og samarbejdspartnere.
- Du skal kunne etablere en tillidsfuld samarbejdsrelation, hvor du skal arbejde med håb, motivation og herudfra inspirere, undersøge og opsøge læringsforløb og sociale fællesskaber sammen med deltageren og relevant netværk.
- Du skal trives med at udføre forløb, der alle har som præmis, at de er tidsafgrænsede op til et halvt år og har et klart formål.
Vi søger kolleger, der har solid erfaring med at støtte og udvikle mennesker enten i form af pædagogisk støtte, vejledning, sparring eller facilitering af forskellige aktiviteter i kommune eller i civilsamfund.
Du har fornemmelse for, hvornår de svære og udfordrende spørgsmål skal stilles, og hvornår det handler om at sidde på dine hænder og lade deltageren lede sin egen proces. At kunne se mulighederne i netværket og det omkringliggende samfund er en central kompetence i Grib København.
Det er vigtigt, at du kan navigere i både at være imødekommende, opbakkende og nysgerrig på deltagerens håb, drømme og ressourcer – og samtidig være modig og risikovillig i at afsøge nye muligheder for deltageren.
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut eller lignende uddannelse eller erfaringer. Vi er særligt optaget af dine faglige perspektiver og erfaringer samt din personlighed.
Som tovholder bruger du ud over din faglighed også dig selv i jobbet. Det er vigtigt, at du har dig selv med i arbejdet. Af personlige kompetencer efterspørger vi, at du har et åbent mindset og er nysgerrig på at udvikle din faglige praksis gennem sparring med kolleger, ledere, deltagere og samarbejdspartnere. Derudover at du trives med en omskiftelig arbejdsdag, hvor opgaverne er forskellige og sker både på arbejdspladsen, ude i byen og i deltagerens eget hjem. Endelig, at du først og fremmest ser dig selv som en holdspiller og herigennem også bidrager til et godt arbejdsmiljø.
Hvad kan du forvente af os?
Grib København er en afdeling i Borgercenter Voksne i Socialforvaltningen. Vi er tværfagligt team, hvor der er socialfaglige, peer-to-peer faglige og akademiske kompetence,r der sættes i spil, når opgaven løses. Du kan forvente, at opgaven derfor ofte løses i makkerskaber på tværs af teamets faglige kompetencer, da vi har en høj faglig ambition om at stå for en virksom opgaveløsning for deltageren.
Vi arbejder vidensbaseret med udgangspunkt i Rehabiliterings- og Recovery-tænkningen. Det betyder bl.a., at vi først og fremmest er optaget af ressourcer, håb, mening, relationer, empowerment og forandring frem for eksempelvis diagnoser.
Konkret bygger vores faglige fundament på Feedback Informed Treatment (FIT) og Åben Dialog som omdrejningspunkt for samarbejdet med deltageren og netværket omkring deltageren.
Vi hører til i Griffenfeldsgade, hvor vi også er en del af Huset for Psykisk Sundhed i et samarbejde med Region Hovedstadens Psykiatri.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse den 1. oktober. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Løn i henhold til gældende overenskomst herunder løn efter principperne om Ny Løn.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte tovholder og udviklingsmedarbejder Helle Obbekær på 2499 6433. I uge 29 er det også muligt at kontakte afdelingsleder Bjarke Solkær på 2630 1491.
Søg via linket senest onsdag den 2. august 2023
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193081&DepartmentId=22843&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5862435