Fødevarestyrelsen søger en systemvedligeholdelsesansvarlig med stærke projektlederkompetencer, der vil tage ansvar for den forsatte udvikling af to af vores fagsystemer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fødevarestyrelsen søger en kollega, der har lyst til at tage ansvar for den forsatte udvikling af to af vores fagsystemer
Har du lyst til at arbejde med IT i en styrelse, der arbejder med hele fødevarekæden fra jord til bord under stor politisk og mediemæssig bevågenhed? Vil du være med til at udvikle og vedligeholde styrelsens IT- og forretningssystemer og bidrage til at sikre brugervenlige og sammenhængende digitale løsninger samt effektive arbejdsgange? Vil du være en del af vores digitale transformationer og arbejde med agile metoder? Så er du måske vores nye medarbejder i IT i Fødevarestyrelsen.

Vi søger en systemvedligeholdelsesansvarlig med stærke projektlederkompetencer, der har lyst til at komme dybt ned i to af vores forretningskritiske fagsystemer. Du har enten et par års erfaring inden for systemvedligehold eller projektledelse og vil gerne dygtiggøre dig inden for faget (fuldmægtig), eller har solid erfaring henover en årrække med systemvedligehold og projektledelse (specialkonsulent).

Vores digitale transformation er i gang
Fødevarestyrelsen er i begyndelsen af en digital transformation, hvor vi ud fra brugerens behov og teknologiens muligheder videreudvikler og gentænker styrelsens IT-understøttelse, og vi står derfor foran et spændende og udfordrende forløb, som du vil blive en del af. Den digitale transformation er et af hovedelementerne i styrelsens strategi og har vores direktions fulde støtte og bevågenhed.

Du kommer til at drive vedligehold af vores egenudviklede løsninger: laboratoriesystemet ’LIMS’ og et system som understøtter behandling og udstedelse af eksportcertifikater: ’DIX’. Vi arbejder projektorienteret og i tæt samarbejde med relevante repræsentanter fra forretningen. Der indgår leverandørkontakt og leverandørstyring i opgaverne samt samarbejde med Fødevarestyrelsens egne udviklingsteams.

Om dig – vores nye kollega
Du er talentfuld og et energibundt med et godt øje for brugeroplevelsen og de digitale muligheder, hvor du skal bistå med alt fra idégenerering og leverandørstyring til implementering. Du har ikke nødvendigvis mange års erfaring, men gerne erfaring og resultater med projektledelse og alle processerne i et projekt, og du skal kunne sætte dig i spidsen for et projekt og få det i mål.

Vi har outsourcet softwareudvikling og dele af driften, så du skal være rigtig god til at kommunikere og projektstyre både internt og ”ud af huset”.

• Du drives af det gode samarbejde både internt i IT og med kollegaer fra andre og mange forskellige fagområder
• Du vidensdeler aktivt med dine kolleger, er ansvarsbevidst, og du skaber resultater
• Det falder dig naturligt at arbejde såvel selvstændigt som i teams, og du er god til at inspirere andre
• Du sætter pris på at arbejde i et dynamisk miljø og kan holde overblikket i pressede situationer
• Du har gåpåmod, gennemslagskraft og er i besiddelse af en god portion nysgerrighed
• Tålmodighed og en god portion af uhøjtidelighed og selvironi vil være en fordel

Du har en relevant akademisk uddannelse gerne kombineret med en projektlederuddannelse eller uddannelser med fokus på brugeren i centrum.

Om os
IT-området i Fødevarestyrelsen har ansvaret for digitalisering, drift, vedligehold og videreudvikling af styrelsens forretningssystemer samt informationssikkerhed. Vi bidrager endvidere til en række større projekter, der rækker bredt ud i hele organisationen og har desuden ansvaret for ministerområdets fælles web- og intranetplatform. Drift af vores IT-infrastruktur varetages af Statens IT.

Som vedligeholdelsesansvarlig vil du blive i ansat i sektionen, der har ansvar for systemvedligehold og drift.

Vi er 40 personer i hele enheden, der er kendetegnet ved et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære, engagerede kolleger og en høj grad af trivsel. Vi lægger vægt på at sikre et alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde. Vi har fokus på, at vi har dygtige medarbejdere og derfor tilbyder vi løbende kompetenceudvikling og opdatering inden for dine ansvarsområder.

En af Danmarks bedste offentlige arbejdspladser
Fra 2020 har Fødevarestyrelsens direktion sat det mål, at vi skal være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Der er allerede mange medarbejdergoder i Fødevarestyrelsen som fri adgang til motionsrum, gode muligheder for kompetenceudvikling, lækker kantine og en aktiv personaleforening, der står for flere arrangementer hvert år, for eksempel den årlige høstfest og en velbesøgt julefrokost.

Vores kontor ligger i gåafstand fra Glostrup Station, og det er let at komme til med både tog, bus og bil.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid med gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig at dine kvalifikationer og erfaringer.

Sådan søger du stillingen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med beskrivelse af, hvordan du ser dig selv i jobbet. CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre relevante bilag skal sendes sammen med ansøgningen.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 15. marts 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 12 på vores adresse i Glostrup, og du tiltræder stillingen 1. maj 2024.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingsopslaget er du velkommen til at kontakte sektionsleder Nicolai Ørsted på 7227 6808.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fødevarestyrelsen, Glostrup, Stationsparken, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003778

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet