Isfuglen tilbyder en 37 timers pædagogmedhjælper stilling i vores hyggelige børnehus i Glostrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du et hjertevarmt og relations kompetent menneske, så læs videre:

Isfuglen er en privat daginstitution med to vuggestuegrupper på hver 13 børn og en børnehavegruppe på 40 børn. Den ledige stilling er i børnehaven.

Vi søger en pædagogmedhjælper, der kan arbejde i et team med fire andre kollegaer. Det er et plus, hvis du har erfaring fra børnehave og et ekstra plus hvis du har stort kørekort eller er interesseret i at tage det på længere sigt.

I børnehaven har vi vores egen bus, vi kører til Æbleskoven fire gange om ugen. I Æbleskoven er der ansat en naturvejleder, der sørger for spændende og berigende naturoplevelser for både børn og voksne. Vi er i Æbleskoven sammen med vores søster institutioner Giraffen og Sandloppen .

I Glostrup har vi en meget stor legeplads med gamle træer, legeredskaber mm, den bruger vi meget aktivt og gerne sammen med vuggestuen. Det er derfor vigtigt, at du er begejstret for udeliv i al slags vejr og du også synes vuggestuebørnene er givende at være sammen med, de er jo de kommende børnehavebørn.

Indendørs er børnehaven, ligesom vuggestuen, indrettet, så der er tydelige legezoner. Vi kan se på børnenes leg, at de profiterer af det.

Vi har en engageret forældregruppe, der også stiller krav om at vide hvem deres børn er sammen med, leger med, hvilke aktiviteter der er til månedens tema og selvfølgelig, hvordan deres børn trives.

Er det dig der bliver ansat, har du mulighed for at præge den videre udvikling af Isfuglen i tæt samarbejde med kollegaer, nærmeste ledelse og forældre.

Vi søger en pædagogmedhjælper som sætter en ære i at være mødestabil, vi går efter et snit på fem fraværsdage om året. Du er en person, der udviser omsorg, engagement, begejstring og energi i mødet med vores børn samt deres forældre og selvfølgelig dine kollegaer.

Vi prioriterer et godt sammenhold i medarbejdergruppen, vi spiser og fester sammen en gang imellem, hvor Trygge Institutioners fællesskabsfond gerne betaler.

I Trygge Institutioner er der årligt en fælles sommerfest for medarbejderne. Derudover har vi Trygge Nights med oplægsholdere og der er bankospil med hyggeligt samvær for alle Trygges institutioner.

Ansættelse 1. januar 2024, vi holder løbende samtaler.

Hvis du vil vide mere om stillingen og komme ud og hilse på, så ring til børnehaven på 7199 6189.

Se mere på isfuglen.trygge.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Isfuglen, Dalvangsvej, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948133

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet