BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du arbejde for ansvarlig anvendelse af medicin til dyr? Kan du manøvrere i en stor organisation med mange dagsordener og politisk bevågenhed? Trives du med at arbejde teambaseret? Og har du en relevant uddannelse og lyst til at bidrage til internationale projekter, der indebærer rejseaktivitet? Så er du måske den ene af vores 2 nye kollegaer i Fødevarestyrelsens sektion for Veterinærmedicin.
Administration af reglerne om anvendelse af lægemidler til dyr, herunder support til kontrolenhederne, kontrol af restkoncentrationer af lægemidler i fødevare og dyr og strategisk sektorsamarbejde i tredje verdens lande - det er bare nogle af de temaer, vi arbejder med i Veterinærmedicin.
Fælles for vores opgaver er, at de er samfundsvigtige og ofte har bred bevågenhed fra presse, offentlighed og politikere. Selvom vi arbejder strategisk og langsigtet, er kompleksiteten på området høj og til tider skal der leveres hurtige løsninger. Vi arbejder sammen, bevarer roen i tilspidsede situationer og er gode til at bakke hinanden op.
Du skal, som vores kommende medarbejder og kollega, have lyst til at blive en aktiv del af en travl gruppe af engagerede kollegaer i en hverdag præget af høj faglighed, tværfagligt samarbejde og den dynamik, der opstår i krydsfeltet mellem forvaltning og policy.
Opgaver
Du bliver en del af enheden Dyrevelfærd & Veterinærmedicin, hvor du placeres i sektionen for Veterinærmedicin. Sektionen består af 16 akademiske medarbejdere og en sektionsleder med forskellig faglig baggrund, herunder dyrlæger, jurister og agronomer og er delt i to teams: Et antibiotikateam og et medicinteam. Du bliver en del af medicinteamet, hvor du blandt andet kan komme til at arbejde med:
• Besvarelse af henvendelser fra borgere og fagpersoner
• Udarbejdelse og revision af regler i samarbejde med sektionens jurister
• Opdatering og udvikling af grundlaget for medicinkontrollen og samarbejde med Fødevarestyrelsens kontrolenheder
• Kontrol af restkoncentrationer af lægemidler i fødevare og dyr og opfølgning på konkrete fund. Den ene nye kollega forventes at skulle varetage en rolle med koordinering af prøveplaner.
• Samarbejde med andre myndigheder, branche og interesseorganisationer både i Danmark og internationalt - herunder naturligvis EU
• At være Fødevarestyrelsens udsendte på samarbejdsprojekter, f.eks. i Bangladesh.
• Minister- og departementsbetjening
Kvalifikationer
Det er ikke sikkert, at du lever op til det hele, men vi ser gerne, at du:
• Har en relevant uddannelsesbaggrund (f.eks. dyrlæge, kemiker, animal science eller anden relevant naturvidenskabelig kandidatgrad) og meget gerne erfaring inden for et eller flere af vores fagområder
• Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
• Er omhyggelig, har sans for detaljen og tager selvstændigt ansvar for egne opgaver
• Er udadvendt, engageret og trives med at arbejde teambaseret og i projekter med kolleger med forskellige faglige baggrunde. Trives du med at varetage en koordinerende rolle i samarbejder med mange aktører er det et plus.
• Er fleksibel og trives i en hverdag med mange bolde i luften og korte deadlines
• Har et godt humør og finder det vigtigt, at alle bidrager aktivt til et godt fagligt og socialt fællesskab
• Skriver præcist og let forståeligt på både dansk og engelsk
• Taler engelsk på arbejdsniveau
Om os
Sektionen for Veterinærmedicin er en del af enheden Dyrevelfærd og Veterinærmedicin. Her er vi ca. 45 medarbejdere fordelt på tre sektioner: Veterinærmedicin, Dyrevelfærd samt 3F og A. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet Veterinærmedicin, men skal være forberedt på, at der vil kunne ske skift til en af kontorets øvrige sektioner.
Fødevarestyrelsen er også en beredskabsorganisation, og du skal derfor være indstillet på at deltage i beredskabsarbejde, når det er påkrævet. Opgaverne vil blive tilpasset din erfaring og din beredskabsmæssige baggrund.
Vi har fleksible mødetider, mulighed for hjemmearbejdsdage, kantine og fitnessfaciliteter. Vi er placeret i Glostrup helt tæt på s-togstationen, C99 Supercykelstien, og vi har desuden gode parkeringsforhold.
Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om 2 stillinger. Begge er fuldtidsstillinger som AC-medarbejder.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.
Stillingerne er til besættelse pr. 1. oktober.
Sådan ansøger du
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og kopi af eksamensbevis i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job (tryk på "Søg stilling") senest den 9. august 2024.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33-34.
Vil du vide mere
Du kan læse mere om at arbejde i Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk/job.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte dyrlæge Pernille Dalsgaard Østergaard på telefon 72 27 64 46 eller enhedschef Christian Strøyer på telefon 72 27 63 88 (fra uge 31).
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Stationsparken, 2600 Glostrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 09-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6083943