Kørende sælger til salg af Tryghed til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en erfaren og resultatorienteret kørende sælger og vil du være med til at udnytte din ekspertise til at gøre Danmark til et tryggere sted? Hos Verisure, en af Danmarks foretrukne sikkerhedsleverandører med over 155.000 kunder, søger vi en dygtig kollega som dig til at styrke vores hold.

Jobbet som Sikkerhedskonsulent

Din vigtigste opgave er at gøre Danmark til et tryggere sted. I rollen som Sikkerhedskonsulent vil du have ansvaret for din egen kundeportefølje og hele salgsprocessen, fra at etablere den første kontakt med kunderne til at sikre deres hjem. Derudover vil du have muligheden for at deltage i møder med potentielle kunder, som vores dygtige mødebookere arrangerer.

Hos Verisure bliver du en del af et dedikeret team, hvor vi fra dag ét fokuserer på at støtte og træne dig, så du kan nå dit fulde potentiale som sikkerhedskonsulent. Vores onboarding-program er skræddersyet til at forberede dig på tekniske krav og avancerede salgsstrategier, og vores erfarne trænere vil guide dig i de første måneder i rollen.

Når du først er trådt ind i rollen som Sikkerhedskonsulent hos Verisure, åbner der sig rige muligheder for udvikling. Vi værdsætter vores medarbejderes vækst og tilbyder også muligheder for intern forfremmelse, herunder udvikling af ledelseskompetencer.

Kvalifikationer

Vi søger en person, der besidder følgende egenskaber:

 • Erfaring inden for salg gerne opsøgende salg.
 • Imødekommende og tillidsfuld.
 • Motiveret af en performanceorienteret hverdag og en stærk holdånd.
 • Ambitiøs og struktureret.

Vi tilbyder at blive en del af en performancedrevet international virksomhed. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med et samarbejdsrigt arbejdsmiljø og mange sociale arrangementer.

Vi tilbyder

 • Provision uden øvre loft.
 • Firmabil, tablet og smartphone.
 • Sundhedsforsikring samt frugtordning.
 • Pensionsordning.
 • Eliteprogrammer.
 • Gode udviklingsmuligheder.
 • Mulighed for at specialisere dig indenfor området.

Vil du være en del af Verisure og være med til at gøre en forskel?

Søg nu eller tag en samtale med vores rekrutteringskonsulent, Nadia Pyronneau, telefonnummer: 23 32 76 63, e-mail:  nadia.pyronneau@verisure.com .

I Verisure er vores mission at tage ansvar for at beskytte det, der betyder mest, og tilbyde sikkerhed og tryghed for alle. Det tror vi på, at vi bedst gør, når vi har talentfulde medarbejdere der bidrager med forskellige baggrunde, kulturer og perspektiver. Vi forpligter os derfor til en kultur præget af diversitet og inklusion og opfordrer alle uanset baggrund, kultur, køn, alder og erfaring, til at ansøge om at blive en del af vores team. Vi er alle mennesker, som beskytter mennesker, og sammen står vi endnu stærkere om at tilbyde sikkerhed og tryghed til vores kunder.  

Om Verisure

Hos Verisure udfører vores medarbejdere noget fantastisk hver eneste dag. Ved at beskytte det, der betyder mest, ændrer vi livet til det bedre for vores kunder. Vi er den førende europæiske udbyder af professionelt overvågede sikkerhedsløsninger med 24/7 respons og service, og vi er til stede i 17 lande i Europa og Latinamerika. Over 5 millioner familier og virksomheder stoler på vores innovative teknologi og vores medarbejdere til at beskytte det, der betyder mest for dem. Vi integrerer produktudvikling, design, salg, installation og en 24/7 professionel overvågningsløsning. Vi har en dokumenteret historie, som går 35 år tilbage, og vi har gennem årene vist kontinuerlig vækst, også i Danmark. Siden 2017 har vi i Danmark vækstet eksplosivt og i dag betjener vi mere end 155.000 kunder, og vi har spændende planer om at fortsætte med at udvide, transformere og føre markedet ind i fremtiden. 

Vores succes afhænger af vores medarbejdere, og vi investerer i dem hver eneste dag. Hos Verisure bliver du en del af en førende virksomhed inden for branchen, der har en stærk iværksætterånd. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8a0260bd)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Verisure Sàrl, Hovedvejen, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946316

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet