BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kan du få maden til at smage helt fantastisk? Er du til gastronomi og gode råvarer? Er du serviceminded og kan du lide at tale med gæsterne? Så er det helt sikkert dig, vi søger.
I Kokkenes Køkken serverer vi neurogastronomisk frokost, som er et af de mest hypede begreber i restaurationsbranchen. Her krydres frokosten med nudging, hvor musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse. Det hele tilsættes lokale og gode råvarer, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed altid er at finde på menuen.
Vi søger en kok til fuldtidsstilling i Tivolis personalekantine. Du indgår i en rullende vagtplan fordelt på dagvagter mellem 7 og 15, aftenvagter mellem 11.30 og 19.30 samt dagvagter hver anden weekend i sæsonen fra april til december. Udenfor sæson er vagterne på hverdage fra 7-15.
Du bliver en del af et team af professionelle køkkenfolk, samt et stærkt og supporterende bagland af dygtige kolleger.
Som kok er du en central del af kantinens daglige drift og servering, hvor I vil være i alt 14 kolleger, der servicerer mellem 200 og 500 glade gæster på daglig basis i forhold til sæson.
Hvem er du, og hvad kan du bidrage med?
- Du er faglært kok og har erfaring fra lignende stilling
- Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt samt prioritere egne opgaver
- Du bringer godt humør med på arbejde, og kan holde overblik - også når det spidser til
- Du kommunikerer klart på dansk og engelsk
I Kokkenes Køkken er medarbejderen i fokus Vi efterstræber, at alle medarbejdere har mulighed for at udvikles og udfordres i deres faglighed. Vi samarbejder om at skabe en motiverende arbejdsplads med både teamspirit og engagement, hvor alle har mulighed for at gøre en forskel på deres egen måde.
Kokkenes Køkken sætter fokus på alle sanser! Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, takeaway samt medarbejdercaféer.
Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i Neurogastronomi og nudging der, når de spiller sammen, skaber oplevelsesgastronomi, der både inddrager og mætter alle sanser, samt har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse. SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks. 5%.
Du vil få en god introduktion til vores koncept SANS! og til vores univers af madglæde.
Ansøgning
Lyder det som en spændende opgave, så upload din ansøgning samt CV til os via nedenstående link.
Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning i dag. Vi holder samtaler løbende.
Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at sende en mail til driftschef Camilla Højrup på camh@kokkeneskoekken.dk.
Kokkenes Køkken er del af Forenede Service, som er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark.
Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,5 mia. Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.
Læs mere på Kokkenes Køkken
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Hovedkontor Ballerup, Borupvang, 2750 Ballerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/h7qkh2/kokkenes-kokken/xewgdg/kok-til-tivolis-personalekantine
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841310