Ønsker du et job med stor frihed under ansvar beliggende i hyggelige omgivelser? Vi søger en sundhedsadministrativ medarbejder til vores Skizofreni og oligofreni team i Glostrup

Profilbillede
dato


Omgivet af smukke træer og med det gamle gartneri som nabo ligger Kirsebærhuset, hvor vi til Enhederne for Kompliceret Skizofreni og Oligofreni søger en lægesekretær med start 1. juni 2024 eller snarest muligt.



En unik mulighed for en spændende arbejdsplads Du får en vigtig og central funktion i et ambulatorium, hvor alle bidrager til et højt tværfagligt samarbejde med stort engagement og i et sundt arbejdsmiljø. Der er plads til grin og hygge samtidig med, at vi sammen får noget fra hånden.

Du vil opleve, at din arbejdsindsats bliver værdsat og helt grundlæggende bliver du set som en vigtig part i det tværfaglige samarbejde på lige fod med dine øvrige kolleger.



Dine opgaver Du er den, der binder enderne sammen administrativt, hjælper dine tværfaglige kolleger og enhederne med relevante opgaver.

Herudover vil du på daglig basis løse de opgaver, der findes via Sundhedsplatformen, samt almindelige ambulatorieopgaver som bookinger, telefonbesvarelse, henvisninger mv.

Opgavemængden er skiftende, hvilket er med til at understøtte en varierende arbejdsuge samtidig med, at du holder dine lægesekretærkompetencer kontinuerligt ved lige.

Udover det daglige samarbejde og kontakten med dine kolleger, vil en stor del af din kontakt være med pårørende og eksterne samarbejdspartnere.



Din hverdag hos os Efter sidemandsoplæring vil du sidde alene i sekretariatet nogle af dagene og andre dag vil du have en kollega ved din side. Stillingen stiller derfor et stort krav til, at du er god til og kan lide at arbejde selvstændigt, være initiativrig og opsøgende i dit daglige arbejde.

Du vil sidde i hjertet af enheden med daglig kontakt til tværfaglige kolleger. Derudover er der sparring og samarbejde med Sanne, som er sekretær for Ældrepsykiatrisk Team. Du vil sammen med Sanne dække ind for hinandens enheder ved ferieafholdelse og andet fravær

Vi er på Psykiatrisk Center Glostrup ansat 33 lægesekretærer, en registreringskonsulent, en teamleder og en ledende lægesekretær.


Hvad kan vi tilbyde dig? Gode muligheder for faglig udvikling. Vi udvikler os i takt med de nye opgaver, der kommer i vores fag og som efterspørges. Lægesekretærernes kompetencer og udvikling vægtes højt. Derfor bliver evt. ønsker om lægesekretærfaglig efteruddannelse oftest imødekommet.

Et stærkt mono- og tværfagligt miljø. Du bliver en del af et spændende tværfagligt miljø med fokus på det gode samarbejde og den høje kvalitet. Vi er gode kollegaer, der hjælper hinanden på kryds og tværs, og som deler faglig viden på bl.a. sekretærmøder, teambaserede møder og ad hoc-workshops med fokus på undervisning, arbejdsgange, vidensdeling og læring.

Individuelt tilpasset introduktionsprogram. Du vil ved ansættelsen få tildelt en mentor, og der bliver udarbejdet og tilrettelagt et individuelt oplæringsprogram.



Hvad forventer vi af dig? Du er uddannet lægesekretær/SAK, har flair for IT og har lyst til at tage del i de mange forskellige opgaver og funktioner i ambulatoriet.

Vi ser gerne, at du:

  • har erfaring fra eller lyst til det ambulante område.
  • trives med en omskiftelig hverdag.
  • har lyst til aktivt at bidrage til et fortsat sundt arbejdsmiljø.
  • har en fleksibel og positiv tilgang til opgaveløsningen.
  • tager aktiv del i egen faglig udvikling.
  • tager ansvar for at medvirke til et højt kvalitetsniveau i udførelsen af kerneopgaverne.


Velkommen indenfor hos Enhederne for Kompliceret Skizofreni og Oligofreni Kirsebærhuset rummer Enheden for Kompliceret Skizofreni og Enheden for Oligofreni. Enheden kombinerer forskning og klinik og modtager patienter fra hele Region Hovedstaden.

Enheden består af et tværfagligt team med en professor, psykiatere, sygeplejersker, sekretær, en psykolog og en ergoterapeut. Patienter, som bliver henvist til et af vores tilbud, kan forvente at deltage i et af vores forskningsprojekter.

Udover forsknings- og udviklingsarbejde tilbyder vi rådgivning og formidling indenfor kompliceret skizofreni, nedtrapning af antipsykotika hos patienter med skizofreni og behandling af patienter med oligofreni. Vi tilbyder desuden rådgivning og second opinions ift. komplicerede patientforløb (gravide som er i behandling med psykofarmaka).

Vi bidrager med viden indenfor områderne via forskning, undervisning og rådgivning.


Yderligere oplysninger Hvis du har lyst til at komme forbi eller har behov for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os: Ledende lægesekretær Michael Ejlerskov på michael.ejlerskov.01@regionh.dk eller på tlf. 24 59 02 08. Teamleder Regitze Nørgaard regitze.noergaard@regionh.dk eller på tlf. 20 13 21 33.



Ansøgningsprocedure Din motiverede ansøgning skal sendes via linket i dette stillingsopslag senest 5. maj 2024. Husk at medsende cv og uddannelsesbevis. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, reference forud for evt. ansættelse.

Kun ansøgere, der er uddannet lægesekretær eller sundhedsadministrative koordinatorer, vil komme i betragtning.



Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet kl. 8.00-15.30 eller 07.30-15.00

Du ansættes i henhold til overenskomst for lægesekretærer m.fl. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK Kommunal.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.



Kort om Psykiatrisk Center Glostrup Enhederne for Kompliceret Skizofreni og Oligofreni er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. På centeret er vi i alt 33 sekretærer og har derudover 1-2 studerende i praktiik ad gangen. Psykiatrisk Center Glostrup er fordelt på 5 matrikler.

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center Glostrup via følgende links: www.psykiatri-regionh.dk og www.psykiatri-glostrup.dk

Læs mere om: Enhederne for Kompliceret Skizofreni og Oligofreni

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "
Job i Psykiatrien"



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Glostrup, Glostrup, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034285

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet