Optometrist søges til Øjenambulatoriet Ø47 - grå stær team Rigshospitalet Glostrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt og kollegialt velfungerende hold af optometrister, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, medicinstuderende samt læger i vores grå stær ambulatorium?

Vores øjenambulatorium for grå stær søger en optometrist, 37 timer ugentligt, med start efter aftale. Det er et 1-årigt vikariat med stor mulighed for forlængelse.

Vi søger en optometrist, der er vant til at arbejde målrettet, struktureret, er fagligt dygtig, videbegærlig samt har stor erfaring med spaltelampe. Det vil være en fordel med kendskab til fundus analyse samt erfaring som kontaktlinseoptiker.

Mødestabilitet vægtes højt.

Vi kan tilbyde

  • Et selvstændigt, udfordrende, ansvarsfuldt, travlt og varieret job med selvstændige patientforløb.
  • Et tværfagligt miljø med tæt samarbejde mellem læger, sekretærer, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Spændende fagligt miljø med mulighed for faglig udvikling, oplæring i de nyeste teknikker og apparater inden for optik, OCT, tensionsmåling, corneatykkelsesmåling og intraoculær linseopmåling.
  • Undervisning 1 x pr måned i det første år sammen med de øvrige nyansatte.
  • Arbejdstider mandag-fredag i tidsrummet 7:30-15:30.
Gode og dygtige kollegaer med godt humør.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Forundersøgelser til grå stæroperationer med bl.a. anamnese- optagelse, synsprøve, øjendrypning, opmåling med diverse apparater samt selvstændig spaltelampeundersøgelse.
  • Første dags kontroller efter grå stæroperationer.
  • Vejlede og informere patienterne.
  • Af og til afprøve formfaste linser på patienter.
  • Gerne undervise og vejlede studerende/kollegaer.
Om Øjenklinikken

Grå stær ambulatoriet modtager ca. 120 patienter dagligt til forundersøgelser og kontroller i forbindelse med grå stæroperationer. Vi er et aktivt og spændende team med fokus på det gode patientforløb og et godt tværfagligt samarbejde.

Teamet lægger meget vægt på, at alle patienter får en imødekommende og venlig behandling. Vi strækker os således langt for at komme patienterne i møde og yde den rette omsorg.

Afdeling for Øjensygdomme, Rigshospitalet-Glostrup varetager alle subspecialer indenfor oftalmologien foruden at afdelingen tager sig af den akutte oftalmologi for Region Hovedstaden og Grønland. Afdelingen er center for regionens kirurgi og de mere komplicerede ydelser.

Afdelingen har flere ambulatorier, et sengeafsnit, to operationsafsnit samt et forskningsafsnit. Patienterne er både børn og voksne i elektive og akutte patientforløb. Der opereres for hornhinde-, nethinde- og glaslegeme sygdomme, grå stær, grøn stær, aldersforandringer på nethinden og øjenskader.

Afdelingen består af øjenfunktionerne på Glostrup Hospital, Hillerød Hospital, Kennedy Centret samt Blegdamsvej. Der er ca. 340 ansatte i alt, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende optometrist Charlotte Wadum tlf. 2127 6877 mail charlotte.wadum.jensen@regionh.dk eller assisterende afsnitsledende optometrist Pernille Graugaard Andersen tlf. 38633162 mail pernille.graugaard.andersen@regionh.dk

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Ansøgningsfristen er den 15.12.2023. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Vi er en røgfri arbejdsplads på hele matriklen.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Glostrup Hospital, Nordre Ringvej, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948711

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet