BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Dit primære fokus
Er du klar på at være bindeleddet imellem drift og udvikling? Med en bred indsigt i applikationsdrift generelt og med overblik over, hvordan Fødevarestyrelsens fagsystemer fungerer, vil du repræsentere driften i Fødevarestyrelsens udviklingsorganisation. Du vil ikke stå alene, men med fingeren på pulsen både i drift og udvikling, skal du styrke samarbejdet og være med til at sikre, at de rigtige personer sættes sammen, når nye tekniske udfordringer opdages, eller når løsninger skal overgå fra udvikling til drift.
Hvad skal du kunne?
Du skal være en afbalanceret og stabil arbejdskraft, som evner at holde styr på din egen tid og har øje for på en konstruktiv måde at efterspørge, drage nytte af og ikke mindst give sparring til dine kolleger.
Du er opsøgende og proaktiv i forhold til at forudse behov og understøtter derved sammenhængen mellem udvikling og drift.
Derudover lægger vi blandt andet vægt på, at:
• Du har en interesse i at kende en bred vifte af styrelsens systempark
• Du har erfaring med Windows 10 samt Microsoft serverdrift
• Du er bekendt med god praksis i forhold til IT-sikkerhed – for eksempel GDPR og Digitaliseringsstyrelsen minimumskrav
• Du har kendskab til MS SQL
• Du har gode kompetencer i fejlsøgning på PC såvel som Serverplatforme
• Du kan udarbejde dokumentation på systemerniveau
Oplæring i fagsystemer og driftsmodeller
Fødevarestyrelsen har en meget forskelligartet forretning og derfor også en meget forskelligartet systempark. Du vil derfor den første tid have en stejl læringskurve, hvor du både skal lære vores forretning og fagsystemer at kende. Vi forventer, at du er videbegærlig og evner at overskue komplekse systemsammenhænge, da mange af systemerne har integrationer til hinanden. Vi bestræber os dog på, at du allerede den første uge kommer til at arbejde med konkrete opgaver.
Hvornår er du en succes hos os?
Med dit overblik og faglige fundament evner du at trække på dine kolleger, når du ikke selv har løsningen på et problem, men du tager i høj grad ansvar og ejerskab for de problemer, du møder, og du evner at arbejde i teams såvel som selvstændigt.
Hvem er vi?
IT-enheden i Fødevarestyrelsen er kendetegnet ved et behageligt og kollegialt arbejdsmiljø med høj grad af fleksibilitet og tætte velfungerende samarbejdsrelationer.
Systemvedligehold og IT Drift består af i alt 17 kolleger. Skønt vi har varieret alder og baggrund, er det driftens fælles ansvar at yde 2. line support og sikre, at Fødevarestyrelsens fagsystemer drives stabilt og sikkert.
Vores tætteste eksterne samarbejdspartner er Statens IT (SIT). Langt de fleste systemer drives på en SIT driftsmodel 3, hvilket betyder, at SIT har ansvar for AD, OS og Netværk, imens Fødevarestyrelsen selv har ansvar for database og andre applikationer.
Hvis du ikke kender til Statens IT, kan du med fordel du læse lidt om dem på www.statens-it.dk.
Resten af IT består af 27 gode kolleger med kompetencer inden for GDPR, Projektledelse, Sikkerhed, IT udbud, Scrum mastere, PO’ere og porteføljestyring.
Fødevarestyrelsen hjemtager gradvist mere og mere udvikling, og alle IT-udviklingsaktiviteter drives af IT-enheden, men nyder godt af deltagelse på tværs af hele Fødevarestyrelsen. Den Digitale Governance i Fødevarestyrelsen anvender metoder fra Prince2, Scrum og SAFe scrum. Hvilken metode afgøres af det konkrete udviklingsbehov.
IT Drift spiller en vigtig rolle i denne udviklingsorganisation både som udførende og koordinerende part i tekniske udfordringer, men også som sparringspartner i design af nye løsninger.
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter relevant gældende overenskomst i staten. Din samlede løn vil afhænge af din erfaring og dine kompetencer. Afhængigt af kvalifikationer kan ansættelse ske som specialkonsulent.
Hvornår skal du starte?
Du tiltræder stillingen fra 1. august 2024.
Sådan søger du stillingen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med beskrivelse af, hvordan du ser dig selv i jobbet. CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre relevante bilag skal sendes sammen med ansøgningen.
Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 31. maj 2024.
Vi forventer at holde samtaler i perioden fra den 5. til den 14. juni på vores adresse i Glostrup.
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Nicolai Ørsted på 7227 6808.
Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Stationsparken, 2600 Glostrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047953