Securitas søger tryghedsvagter på deltid til kunde i København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunde? Kunne du tænke dig et deltidsjob, hvor du bliver positivt udfordret, får medansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre? Så er du lige den kollega, vi leder efter!  

Vær, hvor det sker 

Vi har brug for flere tryghedsvagter til vores kunde i København. Du får stor variation i dagligdagen, da du både skal yde høj service, samt stå for trygheden og sikkerheden. Det kræver ikke store armbevægelser, men at du har situationsfornemmelse, kan afkode dine omgivelser og de mennesker, der opholder sig omkring dig. 

Er du klar til at gribe udfordringen?  

Du skal være til stede, udvise empati og nærvær overfor vores kunde og vores kundes kunder. På den måde er du 100% klar til at levere tryghed. En ting er sikkert, du bliver vores kundes sikkerhedsnet. Du er de vågne øjne, som observerer, og de handlende hænder, der reagerer, når der er behov.  

Dine arbejdsområder som tryghedsvagt er bl.a.: 

  • du står for sikkerheden og trygheden for bl.a. passagere i det offentlige rum

  • du står for at observere og patruljere

  • kommunikation og dialog med forskellige udsatte grupper 

  • du står for rapportering af alle hændelser

Der er tale om 3 deltidsstillinger på 80 timer i weekender, og måske på sigt mulighed for hverdagsarbejde. Det er vigtigt at du fleksibel og alsidig, så du kan støtte resten af teamet. Jobbet er perfekt for den studerende eller den der leder efter et aktivt weekendjob. Du vil løbende blive uddannet og opdateret, så du altid står skarpt til opgaven. 

Hvad er vores forventninger til dig? 

Du er serviceminded, god til at aflæse mennesker og møde dem i øjenhøjde. Du forstår at skabe relationer til bl.a. hjemløse, misbrugere, unge utilpassede og psykisk syge. Ydermere forventer vi at du har bestået AMU Grundlæggende Vagtkursus. 

Vi vil gerne at du trives og lykkes, derfor ser vi gerne at:     

  • du er omstillingsparat

  • du trives i et arbejdsmiljø med mange skridt i den friske luft

  • du kan begå dig på dansk og engelsk

  • du har kendskab til IT samt til Microsoft programmer 

Du bliver en del af et stærkt sammenhold 

Du bliver en del af et stærkt team med alsidige kompetencer. Nøgleordet er service og imødekommenhed, samt forståelse for andre mennesker. Der er tilknyttet 3 supervisorer hvoraf en er vagtplanlægger, og en teamleder. Alle er selv en aktiv del af opgaven og indgår i vagtplanen. 

Du bliver en del af en respekteret, sund og alsidig arbejdsplads med ordentlige forhold. En arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kan udleve dine ønsker og ambitioner. Alt i alt er Securitas stedet, hvor der er plads til højt humør, det brede smil og det kollegiale sammenhold.   

Er du klar til at mærke sammenholdet og skabe tryghed?  

Så send din motiverede ansøgning og dit CV via ”ansøg”. Vi holder samtaler løbende, så send hellere i dag end i morgen og senest den 15. april 2024. Ansættelse sker så hurtigt som muligt.     

Ønsker du flere oplysninger om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Aasim Kim, på mail aasim.k.andersen@securitas.dk.  

Vi glæder os til at møde dig! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

SECURITAS A/S, Sydvestvej, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6012934

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet