Seneste regnskab fra INSTALLATØREN VVS A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

INSTALLATØREN VVS A/S i Glostrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -2,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde INSTALLATØREN VVS A/S en bruttofortjeneste på 4,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Big Ben ApS i Glostrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -205.316 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Big Ben ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MADSENS MULTIENTREPRISE ApS i Glostrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -191.310 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MADSENS MULTIENTREPRISE ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


INSTALLATØREN A/S i Glostrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 626.453 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde INSTALLATØREN A/S en bruttofortjeneste på 21,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 33,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BJARNE EILSBORG MALERFIRMAET A/S i Glostrup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -544.966 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BJARNE EILSBORG MALERFIRMAET A/S en bruttofortjeneste på 4,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler