Servicemedarbejder til travlt ambulatorium søger kollega med ben i næsen.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en servicemedarbejder med ben i næsen, som brænder for at give en høj service til personalet og vores patienter, så de føler sig velkomne.


Du kommer til at hjælpe os, vores patienter, samarbejdspartnere og personale i en travl hverdag. Du vil indgå i et samarbejde med vores anden serviceassistent, Bettina.

Vi er midt i en flytning, hvor vi flytter vores to ambulatorier i Det Ambulante Hus, søsterafsnittet på Glostrup Hospital og OPUS YOUNG i Brønshøj – sammen i samme matrikel på Sydvestvej i Glostrup.

Her vil vi være 4 afsnit på samme matrikel, og du vil høre under afsnit B299 Ambulatorium for større børn og unge, som frem til flytningen er placeret på Nordstjernevej i Glostrup. Her modtager og hjælper vi børn og unge med forskellige psykiatriske problemstillinger.Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Dine opgaver vil primært være forefaldende arbejde, som personalet kan have brug for i en travl hverdag.

Af opgaver kan nævnes:

  • Der er en stor flytteopgave der venter med op og nedpakning, som vil være en stor del af arbejdet i starten, indtil vi er kommet godt på plads. Der kan både være koordinering ift. flytningen og etablering på den nye adresse – vi flytter i uge 28
  • Oprydning i køkkener, konferencerum, ventearealer og depoter
  • Opfyldning og bestilling af varer
  • Let rengøring i køkkenerne
  • Kopiering af diverse skriftligt materiale til udlevering
  • Sikre navneskilte og IT-udstyr m.m. i forbindelse med nye medarbejdere
  • Sikre at der er fyldt op med pjecer mv. i vores ventearealer
  • Kommunikere omkring mangler og fejlmelding af inventar – herunder teknisk udstyr, der er gået i stykker
  • Kommunikation med samarbejdspartnere
  • Andre forefaldende opgaver
Du vil ikke få direkte patientkontakt, men da du færdes på matriklen, vil du møde patienter og deres familier.


Hvem er vi?
Vi er en tværfaglig gruppe bestående af sygeplejersker, læger, psykologer og socialrådgivere samt sekretærer, som har brug for dig til at få enderne til at hænge sammen i en travl hverdag.

Du vil referere til vores matrikelledende lægesekretær og være tilknyttet sekretærgruppen på Sydvestvej. Da vi samler 4 ambulatorier på Sydvestvej, har vi fået mulighed for at opnormere til to serviceassistenter, og du vil derfor få en tæt kollega i Bettina.


Arbejdsmiljø, kultur og værdier
På matriklen lægger vi stor vægt på åbenhed og trivsel. Vi arbejder aktivt for at skabe et godt miljø for såvel børn og unge som for personalet.


Hvem er du?
Du behøver ikke have en sundhedsfaglig baggrund. Det vigtigste er, at du har et godt overblik, en positiv indstilling til de opgaver, du løser, er mødestabil og fleksibel.

Du har et stort servicegen og har blik for de små detaljer, der kan gøre hverdagen nemmere og rarere for både personale og patienter.

Du er initiativrig og tager ansvar for dine opgaver. Samtidig er du en holdspiller med respekt for dine samarbejdspartnere.

Du er klar til at finde de rigtige løsninger, som er til glæde for afdelingen og patienterne. Stillingen indebærer en vis form for rutineprægede opgaver, men du har evnen til at se muligheder og besidder lysten til at udvikle dine opgaver og arbejdsdag.


Ansættelsesforhold
Vi ønsker, at du starter hos os den 1. juli 2024 eller hurtigst muligt.

Du ansættes som ufaglært i henhold til overenskomst for administrations- og IT-personale m.fl. Du er under ansættelsen omfattet af de til enhver tid gældende arbejdstidsregler indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK Kommunal.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra pågældende, der indstilles til ansættelse.


Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores konstituerede matrikelledende lægesekretær Ditte Ankjær Stokholm på telefon 21 70 41 93 eller mail ditte.ankjaer.stokholm@regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Søg stillingen
Synes du at ovenstående lyder interessant, vil vi rigtig gerne modtage en ansøgning fra dig.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket i stillingsopslaget senest mandag den 17. juni 2024.

Samtaler afholdes løbende.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser, der kræver en tværfaglig indsats i hospitalsregi. Centeret har to kliniske afdelinger Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen, samt en stor forskningsenhed.

Herudover har centeret en række støttefunktioner, herunder en administration og en kvalitets- og forbedringsenhed. Samlet er vi næsten 900 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de næsten 15.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret (2023-tal). Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup, Nordstjernevej, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058258

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet