BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Der søges speciallæger i oftalmologi og der efterspørges en speciallæge i oftalmologi med flere års erfaring med medicinske retina sygdomme, herunder uveitis.
Stillingen indebærer deltagelse i afdelingens overlægevagt. Overlægen skal også forvente at skulle deltage i afdelingens telemedicinske grønlandsfunktion i samarbejde med funktionens øvrige overlæger.
Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet-Glostrup lægger vægt på læring og uddannelse samt på et godt arbejdsmiljø med professionel kommunikation. Det er vigtigt for afdelingen at kombinere højt specialiseret ekspertise med evnen til at skabe helhedsorienterede patientforløb, så overgangene mellem de højt specialiserede funktioner ikke skaber barrierer for patienterne. Afdelingen er præget af høj faglighed, god kollegialitet med fokus på forebyggelse af mobning samt tilfredshed med de faglige udfoldelsesmuligheder.
Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet-Glostrup er landets største øjenklinik. Der modtages patienter fra hele Region Hovedstaden samt fra landets øvrige regioner indenfor højt specialiserede funktioner. Øjenafdelingen er opdelt i faglige teams, der dækker alle oftalmologiens subspecialer.
Afdeling for øjensygdomme består af Rigshospitalet-Blegdamsvej, Rigshospitalet-Glostrup og Kennedycenteret. Herudover er der udefunktioner på Bornholms Hospital, Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), samt på Nordsjællands Hospital i Hillerød (NOHH). Hovedsædet er på Glostrup matriklen, hvor også den akutte øjenvagt for hele regionen er placeret.
Den, der ansættes, får sin hovedbeskæftigelse på Glostrup matriklen, men kan også gøres tjeneste på de andre matrikler, herunder Hillerød matriklen.
Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet er knyttet til Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet med 4 kliniske professorer og 16 eksterne kliniske lektorer samt 5-10 ph.d.-studerende.
Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet har en forskningsenhed, forskningsenheden for klinisk øjenfysiologi. Hovedområderne er klinisk øjenfysiologi og patofysiologi samt kontrollerede kliniske undersøgelser.
Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet har flere ambulatorier, et sengeafsnit, tre operationsafsnit og et forskningsafsnit. Patienterne er både børn og voksne, i elektive og akutte patientforløb. Der opereres primært for grå stær, nethinde- og glaslegeme sygdomme, aldersforandringer på nethinden og øjenskader.
Der er ca. 360 ansatte i afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner og et årligt budget på ca. 270 mio. kr., heraf 130 mio. kr. til lønninger.
Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.
Vi er en røgfri arbejdsplads.
Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog
Stillinger i HovedOrtoCenteret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.
En eller flere af de opslåede stillinger repræsenterer en udvidelse af speciallægestaben på Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet-Glostrup. Ansættelse i disse forudsætter godkendelse af denne udvidelse, som først kan søges, når man har kvalificerede ansøgere, som afdelingen ønsker at ansætte.
Yderligere oplysninger kan fås hos
Cheflæge Morten la Cour på morten.dornonville.de.la.cour@regionh.dk tlf. nr. 2132 0310
Ledende overlæge Javad Nouri Hajari på javad.nouri.hajari@regionh.dk tlf. nr. 2078 7243
Ansøgningsfrist den 24.07.24.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 35 eller 36.
Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Glostrup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Glostrup Hospital, Nordre Ringvej, 2600 Glostrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6074699