Vi søger en erfaren og engageret operationssygeplejerske til vores Rygkirurgiske operationsgang i Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære kommende kollega

Vi forstår, at det kan være udfordrende at balancere arbejdsliv og privatliv, og vi ønsker at tilbyde en stabil og støttende arbejdsplads, hvor du kan trives og udvikle dig både fagligt og personligt.

Vores operationsgang er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og en stærk teamånd. Vi lægger vægt på at skabe gode relationer og et trygt arbejdsmiljø, hvor vi støtter hinanden og anerkender hinandens indsats. Samtidig stræber vi efter kvalitet og effektivitet i vores arbejde, både internt i teamet og i vores tværfaglige samarbejde.

Vi er en afdeling i udvikling, hvor vi kontinuerligt arbejder på at styrke kompetenceudviklingen og trivslen blandt vores medarbejdere. Gennem vores nye kompetenceprofil, oplæringsforløb med brug af Nationale Kompetencekort og ny digital kompetenceportal Dossier, tilbyder vi muligheder for personlig og professionel vækst, så du kan fortsætte med at udvikle dine evner og bidrage positivt til vores fælles mål.

Som vores kommende kollega forventer vi, at du har en omsorgsfuld og etisk tilgang til patienterne og en positiv tilgang til læring og udvikling. Du vil blive en del af et team, der sætter pris på samarbejde, anerkendelse og respekt for hinanden, og hvor vi sammen stræber efter at skabe de bedste resultater for vores patienter.

Du vil blive en del af RLB som er Nordeuropas største tværfaglige afdeling for rygsygdomme og operationsgangen er centrum for den kirurgiske behandling af patienter med degenerative forandringer i rygsøjlen. Vi opererer ca. 2100 patienter om året både cervikalt og lumbalt i form af diskusprolapser, tryk på rygmarven og spinalstenoser. Ca. 20% af operationerne udgøres af stivgørende operationer. Hovedparten af vores operationer er elektive, men vi har også akutfunktion for degenerative ryglidelser fra hele Region Hovedstaden og har ca. 250 akutte operationer om året.

RLB´s fokusområder tager udgangspunkt i Rigshospitalets nye vision som har 4 pejlemærker:

  • Værdi for patienten
  • Forbundethed i behandling, forskning, innovation og uddannelse
  • Frisættelse for medarbejdere og ledelse
  • Internationalisering
På Rygkirurgisk operationsgang er vi begyndt at arbejde med frisættelse, hvor den enkelte medarbejder og leder frisættes til at træffe meningsfulde beslutninger lokalt og hvor den enkelte medarbejder tager ansvar for patientens forløb da vi mener at selvorganisering, innovative løsninger og nye kompetencer bidrager til et bæredygtigt sundhedsvæsen og kan skabe attraktive arbejdsfællesskaber.

Vi søger en kollega til fastansættelse på 37 timer/ugen eller timeantal efter aftale, og tilbyder:

  • Fleksibelt vagtskema i form af ønskeplaner med individuelle hensyn og lille vagtbelastning.
  • Oplæringsforløb hvor man altid tilknyttes to mentorer. Oplæringen foregår individuelt og målrettet og tilpasses ud fra dine kvalifikationer, med brug af kompetenceplaner og Nationale Kompetencekort.
  • Kompetenceudvikling i form af kompetencekort for den nyansatte sygeplejerske uden operationserfaring.
  • Mulighed for deltagelse i kurser, faglige netværk- og konferencer, både nationale og internationale.
  • Store moderne operationsstuer med dagslys.
  • Gode gratis parkeringsforhold og snart en letbane, hvilket skaber optimale arbejdsforhold.
Dine arbejdstider er dagvagter på hverdage fra 07.30 – 15.30 og vagter på hverdage er fra 8.00 - 16.00 med efterfølgende rådighedsvagt fra hjemmet fra 16.00 - 7.30. Antal af vagter er ca. 2 - 4 om måneden.

I weekend og på helligdage har man døgnvagt med rådighed fra hjemmet fra 7.30 - 7.30, ca. hver 5. weekend, dog er der stor fleksibilitet i antal og placering.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Pernille Glavind på tlf. 38632944 eller assisterende afdelingssygeplejerske Charlotte Norgaard Heiner 38632924. Ring også gerne, hvis du ikke har operationserfaring.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team og til at støtte dig i din fortsatte udvikling som operationssygeplejerske.

Frist for ansøgning: 1. maj 2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Glostrup Hospital, Nordre Ringvej, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029431

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet