Yoga og poesi: En harmonisk start på dagen i Glostrup

dato

Oplev en unik kombination af yoga og poesi i efterårsferien på Glostrup Bibliotek. Torsdag den 17. oktober 2024 kl. 09:00 kan du finde ro og fornyet energi gennem blide yogastillinger og sanselig poesi. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Start din dag med ro og harmoni, når Glostrup Bibliotek åbner dørene for "Yoga og poesi" i efterårsferien. I en tid præget af travlhed og stress, tilbyder denne formiddag en kærkommen pause, hvor både krop og sind kan finde fornyet energi.

En oplevelse for både krop og sind

Bibliotekets formidler, Helene Tost, som også er uddannet yogainstruktør, vil guide deltagerne gennem blide og behagelige yogastillinger. Samtidig vil litteraturformidler Mette Bjellsäter læse et udvalg af smuk og sanselig poesi højt, hvilket skaber en dyb forbindelse mellem ord og krop.

Afslutning med fællesskab og varme drikke

Efter yoga og poesi vil der være mulighed for at nyde en varm drik og en hyggelig snak i fællesskab med de andre deltagere. Arrangementet fokuserer på blid, restorativ yoga, hvor alle kan deltage, uanset erfaring.

Husk at medbringe behageligt tøj, en måtte, og gerne et tæppe eller en varm trøje for at sikre en komfortabel oplevelse.

Praktisk Information
Dato: Torsdag den 17. oktober 2024
Tid: Kl. 09:00
Sted: Glostrup Bibliotek, Kildevældets Allé 5, 2600 Glostrup
Entré: Gratis billetter
Målgruppe: Alle
Bemærk: Tilmelding nødvendig



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut