Pædagogisk leder søges til Blomsterengen afd. Mælkebøtten.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en fagligt funderet og engageret pædagogisk leder, med solid indsigt og viden indenfor 3-6 års området. Du skal brænde for at arbejde i en skovbørnehave som vægter udelivet højt, og samtidigt have lyst til ledelse. 

Om Blomsterengen: Blomsterengen består af afd. Valmuen, Firkløveren og Mælkebøtten, som ligger på 3 forskellige matrikler med hver deres pædagogiske leder og en fælles dagtilbudsleder. Stillingen er i Mælkebøtten – en skovbørnehave beliggende i udkanten af Vestskoven ved Hvissinge. 

I Mælkebøtten vil vi gerne målrette vores pædagogiske arbejde, så det tager afsæt i science, natur og naturfænomener. Hos os kommer kerneopgaven før alt andet. Vi arbejder for et børnemiljø hvor børns fællesskaber, trivsel og læring kan blomstre. 

Vores drivkraft er en kontinuerlig stræben efter at udvikle vores faglighed, så det fastholder og skaber kvalitet i børnemiljøet. Alle ansatte indgår i løbende faglig og organisatorisk læring, bl.a. via ICDP, aktionslæring og dialogbaserede processer.

Om jobbet: Som pædagogisk leder vil du i samarbejde med resten af ledelsesteamet, skulle varetage det strategiske-, personalemæssige-, administrative og pædagogiske ledelsesansvar. Den pædagogiske leder skal lede tæt på den pædagogiske praksis, og derved bidrage til en fortsat udvikling af børnemiljøet. Du vil som udgangspunkt have din daglige gang i Mælkebøtten, men skal kunne lede på tværs af organisationen, som en del af et samlet ledelsesteam. 

Hvilke opgaver du skal varetage og hvordan de kan løses, kommer du løbende til at afstemme med resten af ledelsesteamet. I praksis udmøntes ledelsesansvaret i tæt og forpligtende samarbejde med henholdsvis forældrebestyrelse og forvaltning.

Om dig

  • At bedrive ledelse til gavn for kerneopgaven er dit stærkeste kort
  • Du vender verden på hovedet og gør en dyd ud af at genoverveje egne og andres grundlæggende antagelser
  • Du har gode kommunikative evner og møder børn og voksne med en anerkendende forståelse. 
  • Du syntes det er langt federe at stille spørgsmålene end det er at hvile i svarene.
  • Du er god til at få egne og andres ressourcer og kompetencer sat i spil, til glæde for børnene. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse hurtigst mulig.


Ansøgningsfrist er d. 23. april 2024, ansættelsessamtaler bliver afholdt i takt med at vi modtager ansøgninger.

Vil du vide mere
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen eller evt. vil på en rundvisning, så ring til institutionsleder Michael Kotschwara på telefon: 20 27 26 81. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Glostrup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Glostrup Kommune, Skovsletten, 2, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026813

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet